rtl
Szórakozás

Curtis a focis múltjáról: Mindenki tök nagy tehetségként emlékszik rám, én viszont nem tartottam magam jónak

Csatárként játszott.

Barabás Éva Portré című műsorában járt Curtis, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! megnyerése után adott interjút az RTL műsorvezetőjének. Kitértek arra, hogy korábban kábítószer-függő volt a rapper, elmondása szerint fog majd erről beszélni a fiával, ha itt lesz az ideje.

Én biztos, hogy fogok vele erről beszélni. Bízom benne, hogy addigra, mire eszéhez ér, hogy erről lehet vele beszélni, már nem ez fog a csapból is folyni. Elmondom majd, hogy volt az életemnek egy ilyen része, és hogy volt jó pár év, mikor boszorkányüldözés áldozata volt az apukád. Bízom benne, hogy sportoló lesz. Találkozni fog ilyen szerekkel akarva-akaratlanul. De ezt kezelni, figyelni kell, bízom abban, hogy több esze lesz, mint az apjának.

Elmondta, hogy egy térdsérülés miatt nem lett profi focista, de igazából soha nem érezte magát olyan jó labdarúgónak, mint később rappernek.

Tök érdekes, mindenki tök nagy tehetségként emlékszik rám, de én nem tartottam magam jó focistának. Sokkal jobb rapper vagyok, mint focista. Focimeccseken izgultam is, nem tartottam magam olyan jónak, mint a többiek. Koncerten nem izgulok.

Ajánlott videó