Szórakozás

Felrobbant a kukásautó az elnézett felüljáró alatt: sértetlenül szállt ki a sofőr

Biztonsági kamera vett videóra egy drámai balesetet hétfőn reggel Indianapolisban. Egy kukásautó sofőrje hajtott be tévedésből egy alacsony felüljáró alá. Pillanatokkal később hatalmas robbanás történt.

Elszámolta magát egy kukásautó sofőrje november 28-án reggel Indianapolisban. Járművével behajtott egy felüljáró alá, a kukásautó azonban túl magas volt. A híd leborotválta a kukásautó rakterének tetejét, majd egy másodperccel később hatalmas robbanás látszott – írja a Fox9.

A balesetet rögzítette egy biztonsági kamera. A felvételt nézve valóságos csodának tűnik, hogy a sofőr sértetlenül szállt ki a járművéből a balesetet követően. A tűzoltók hamar a helyszínre érkeztek és eloltották a lángokat. Jelentésük szerint a balesetben senki sem sérült meg.

Mark Salcedo Jr., aki a felüljáró közelében lakik azt mondja, gyakran történnek teherautó-balesetek a felüljárónál. Havonta egy-két alkalommal előfordul, hogy egy sofőr alábecsüli a járműve magasságát. A férfi Instagram-profilján több hasonló baleset felvétele látható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mark Salcedo Jr. (@trippy_since96) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik