Szórakozás

Ciszta miatt kellett volna műteni Cserpes Laurát, az operáció napján derült ki, hogy magától meggyógyult

RTL Klub
RTL Klub
Úgy véli, az életmódváltása áll a háttérben.

Cserpes Laura ma a Reggeliben mesélt arról, hogy egy évvel ezelőtt arra lett figyelmes, hogy rögtön ébredés után már fáradt, türelmetlen volt, és a menstruációja alatt is fájdalmas görcsök gyötörték. Eleinte poszt-covid tünetekre gyanakodott az orvosa, de amikor a következő ciklusa alatt is folytatódott a szokottnál intenzívebb fájdalom, úgy döntött, hogy kivizsgáltatja magát. Egy ötcentis dermoid cisztát találtak a bal petefészkén, amiről azt mondták neki, mindenképpen műteni kell, mert magától nem tud felszívódni.

Az énekesnő elmondta, hogy kezdetben dühös volt, de végül elfogadta az állapotát, és úgy döntött, igyekszik kihozni belőle a maximumot. Egy szakkönyv elolvasása után elhagyta az étrendjéből a feldolgozott élelmiszereket, a glutént és az alkoholt is. Úgy véli, ez okozott kisebb csodát az egészségi állapotában, amikor ugyanis a műtét napján bement a kórházba, az orvosi vizsgálat során már nem találták a cisztát, amit el kellett volna távolítaniuk, mert az magától felszívódott.

Már hárman vizsgáltak tulajdonképpen, amikor közölték, hogy hát akkor, kisasszony, igazából nincs itt, amiért bejött, úgyhogy akkor hazamehet

– mondta Cserpes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik