Szórakozás

ValóVilág: Melina kiválasztotta a párbajellenfelét

Így talán még egyik játékos sem örült annak, hogy párbajra hívták.

Közeledik a ValóVilág idei évadának első párbaja. A hétvégén a villalakók többsége úgy döntött, VV Melindát küldi párbajra, a kiválasztott pedig a tegnap esti adásban megnevezte, kivel szeretne majd megmérkőzni a bennmaradásért. VV Barnára, VV Krisztire és VV Bibire is gondolt, de végül egy negyedik személyt hívott ki.

Mindenki nyerni van itt, mindenki győzni akar, mindenki napról napra fejlődik, aktivizálja magát, ő az egyetlen, aki kijelentette, hogy nem nyerni jött, csak bulizni. Csordogálni szeretne itt az árral, és az a véleményem, hogy itt azért vagyunk, hogy nyerjünk, és első körben azok legyenek itt, akik meg akarnak küzdeni egymással, és fejlődni. Ez az ember inaktív szerintem itt, a villalétben, úgyhogy akit én most párbajra szeretnék hívni, az a Henrik.

Utóbbi csatakiáltással fogadta a kiválasztását, amiről úgy nyilatkozott Nádai Anikónak, hogy:

Hibátlan! Ha csatába kell menni, akkor csatába megyünk.

Amikor a műsorvezető azt kérdezte tőle, számított-e arra, hogy VV Melina őt választja, mindössze annyit felelt, hogy „neki teljesen mindegy”.

VV Henrik egyébként korábban úgy mutatkozott be a kisfilmjében, hogy az ingyen kaja vonzza a legjobban a villában, kint ugyanis sem hivatása, sem munkája nincs.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik