Szórakozás

Kevés tetováló vállalná, hogy felvarr egy ilyen mintát, de volt, aki megcsinálta

nomad_radtattoo / TikTok
nomad_radtattoo / TikTok
Bizarr homloktetoválást készített egy kanadai férfi. Sokan akadtak ki a tetoválóra, amiért elvállalta a munkát.

Ízlések és pofonok: a tetoválások világában is érvényes megállapítás, hogy nem mindenkinek tetszik ugyanaz, ami az egyiknek borzalom, az a másiknak a művészet és az önkifejezés csúcsa. Egy bizarr homloktetoválás azonban a legtöbb embernél levágja a biztosítékot.

Egy vancouveri tetováló töltött fel egy videót a TikTokra, arról, hogy végre arctetkót csinálhat. A minta azonban nem mindennapi: a megrendelő egy keresztet kért a homlokára, benne a népszerű virslis, kiflis étel, a hot dog nevével – írja a LadBible című brit bulvárportál.

@nomad_radtattoo “Finally excited to have a face tat. It’s gonna be sick”…he said. #tattoo #tattoos #crazytattoos #crazytattoostories #hotdog #hotdogs @adrenaline604 #vancouvertattoo #vancouvertattooartist ♬ original sound - nomad_radtattoo

A felvételt néhány nap alatt közel öt és félmilliószor nézték meg. A kommentelők többsége nem érti, miért akar valaki ilyesmit a homlokára tetováltatni. Sokan biztosak benne, hogy a srác hamarosan nagyon megbánja majd a mintát.

Több tetováló is hozzászólt a videóhoz, ők a kollégájuk felelősségét firtatják: úgy gondolják, semmiképp sem kellett volna elvállalnia a munkát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik