Szórakozás

Shakira és Gerard Piqué megegyeztek a gyerekeik elhelyezéséről

Adria Puig / Anadolu Agency / Getty Images / David Oller / Europa Press / Getty Images
Adria Puig / Anadolu Agency / Getty Images / David Oller / Europa Press / Getty Images
Alig 15 perc alatt lezajlott az eljárás.

A minap az Europa Press nevű spanyol híroldal írt arról, hogy Shakira és Gerard Piqué a bíróságon megerősítették a különválásukról szóló megállapodást, illetve megegyeztek a gyerekeik elhelyezését illetően. Úgy tudni, a bíró előtt külön-külön jelentek meg, később pedig külön ajtókon is távoztak az épületből. Az eljárás alig 15 percig tartott.

A gyerekeket érintő megállapodás részleteiről annyi szivárgott ki, hogy az énekesnő Miamiba költözik a fiúkkal, a focista pedig várhatóan havonta tíz napot láthatja majd Milant és Sashát, a vakációk nagy részét viszont szintén vele tölthetik a gyerekek, kompenzálva a rendszeres napi kapcsolat hiányát – olvasható a Telex szemléjében.

Az Europa Press arról is írt, hogy a megállapodáshoz tartozik egy záradék, ami megtiltja Piquének, hogy Miamiba költözzön, Shakira ugyanis nem szeretné, ha a futballista új párja a gyerekek közelében lakna. Ezt az információt Piqué ügyvédje cáfolta, mondván: mindketten láthatják majd a gyerekeket a leendő partnereik táraságában is.

Shakira és Gerard Piqué 2010-ben ismerkedtek az akkori futball-világbajnokság előtt, hamar be is jelentették, hogy egy párt alkotnak. Első fiuk, Milan 2013-ban, Sasha pedig 2014-ben született. Tizenkét évig voltak együtt, a kapcsolatuk idén nyáron ért véget, a híresztelések szerint azért, mert a focista hűtlen volt az énekesnőhöz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik