Szórakozás

Lengyel Tamás nem fél beleállni a közügyekbe, szerinte a saját egónkat ilyenkor félre kell tenni

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Nem a karrierje érdekli, ha közéleti témákban szólal fel.

Az RTL új sorozatai miatt hívták be a Reggeli stúdiójába Lengyel Tamás színészt, aki például a Nagy fehér főnök című sorozat kapcsán elmondta, hiába kemény nyelvezetű a sorozat és abszolút nem píszí, jól mutatja be az ország szellemi pusztulását.

Ez nagyon jól van felépítve, klassz a konstrukció, nem didaktikusan próbál átnyomni valamit, egyszerűen szórakoztat a történet, találkozol olyan élethelyzetekkel, aminél a felismerésed az kell legyen, hogy ez nem oké. (…) Ehhez az kell, hogy kíméletlenül bemutassa Magyarország állapotát, a szellemi pusztulást, radikalizálódást.

Arról, hogy miért áll bele közügyekbe közösségi oldalain, így felelt:

A szolidaritás, ezt a szót tudnám mondani. Azt érzem, kötelességünk mindig a gyengébb oldalára állni, ezt tartom az alapvető emberi magatartásnak. Van egy nagy követőbázisom, ha más nézőpontból meg tudok mutatni bizonyos dolgokat, az fontos.

A műsorvezetők azt is kérdezték, nem félti-e a munkáját, mert ha mond valami olyasmit, ami esetleg másoknak nem tetszene, azzal bajba kerülhet.

Jó helyen vagyok az RTL-nél, másrészt azt érzem, ahhoz, hogy változzon a világ, ahhoz kell kockázatot vállalni. Nem a saját egónkat, karrierünket kell előnyben részesíteni. Ezek ilyen magasztos szavak, hülyének is érzem magam tőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik