Szórakozás

Húsz tonna szemét közül bányászta ki a véletlenül kidobott jegygyűrűket egy férfi

YouTube / WMUR-TV
YouTube / WMUR-TV
Véletlenül a szemétbe dobta felesége gyűrűit egy férfi New Hampshire-ben. Tudta, mi a kötelessége: a szeméttelepre ment és a húsz tonnányi szemét közé vetette magát.

A New Hampshire-i Windhamben élő Kevin Butler azt hitte, csak egy elfelejtett, használt papírtörlőt dob ki szerdán reggel. Nem tudta, hogy korábban a felesége megtisztogatta az eljegyzési és a karikagyűrűjét, majd papírba csomagolta őket száradni. Mire a bakira fény derült, a kukások már elszállították a szemetet – írja a People.

Butler nem tétlenkedett, autóba vágta magát és a szeméttelepre hajtott. Ott vázolta a helyzetet az elképedt munkásoknak, akik megnézték vele a telep biztonsági kameráinak felvételeit, hogy nagyjából belőhessék, hová borította le a kukásautó Butlerék szemetét.

A férjnek ezzel együtt is nagyjából húsz tonna szemetet kellett áttúrnia. Lehetetlennek tűnt, de úgy döntött, legalább megpróbálja. Annyit tudott, hogy egy fehér szemeteszsákot kell keresnie, de abból is rengeteg volt a hatalmas kupacban.

A szeméttelepen dolgozó Dennis Senibaldi és kollégái egy markolóval segítettek szétszedni szeméthegyet, Butler pedig keresgélni kezdett. Nem sokkal később a férfi észrevett egy fehér zsákot, melyből kókadt zellerszárak kandikáltak ki. Emlékezett, hogy volt zeller a szemetükben, ezért reménykedve tépte fel a zsákot.

Ahogy beletúrt a zsákba, Butler biztos volt benne, hogy a saját szemeteszsákját találta meg, de a gyűrűk csak nem akartak előkerülni. A férfi beletörődötten mondta Senibaldinak, hogy nem járt sikerrel, de a munkás bíztatta, hogy ne adja még fel. Két perccel később Butler megtalálta a papírtörlőbe tekert gyűrűket.

A megkönnyebbült Butler egy helyi tévécsatornának azt mondta, a jövőben sokkal jobban fog figyelni, de ha újra hasonló történne, ugyanígy járna el. Azt azonban senkinek sem ajánlja, hogy utánacsinálja. A hálás férfi a következő napokban pizzák tömkelegét rendelte a szeméttelep munkásainak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik