Szórakozás

Zámbó Krisztián örülne, ha párja ikreket szülne, mert úgy egyszerre túllenne a várandósság nehézségein

Tulok András / RTL
Tulok András / RTL
Ráadásul rögtön két babával bővülne a család.

A hónap elején ismét gyűrűt adott szerelmének Zámbó Krisztián. Bár többször is szakítottak Takács Zsuzsikával az elmúlt több mint egy évtizedben, nem tudják képzelni egymás nélkül az életüket. Már az esküvőt és a gyermekvállalást tervezgetik.

Nehéz volt rátalálnom a szerelmemre, és megtartanom még nehezebb. A kapcsolatunkban voltak hullámvölgyek, kisebb szakítások, ebből adódóan Zsuzskának már három jegygyűrűje van tőlem, ugyanis végül mindig egymásra találtunk. Most már úgy érezzük, hogy megérett a kapcsolatunk a házasságra, és tervezzük az esküvőt, de óvatosak vagyunk a részleteket illetően: ember tervez, Isten végez. Nem szeretnénk semmit előre beharangozni

– derül ki az énekes a Hot magazinnak adott interjújából, amit a Blikk szemlézett.

Az esküvő részleteivel kapcsolatban sem teljesen értettek egyet, a menyasszony ugyanis szűkkörű ceremóniát szeretett volna, Zámbó viszont világraszóló ünneplésre vágyik.

Végül úgy sikerült meggyőznöm az igazamról, hogy azt mondtam neki: »Kicsikém, te leszel a világ legszebb menyasszonya, és ezt mindenkinek látnia kell!« Ez működött Zsuzskánál: egyre inkább hajlik afelé, hogy növeljük a meghívottak számát. Abban viszont a kezdetektől fogva közös volt az egyetértés, hogy tavaszi esküvőt szeretnénk.

A celeb azt is elárulta, a közeljövőben a családalapítás is tervben van, viszont szeretnék a hagyományokat követni, vagyis először mindenképpen az esküvőre kerül sor.

Még nincs konkrét elképzelésünk, hogy hány gyereket szeretnénk. Viszont örülnék az ikerterhességnek, ugyanis egyszerre túllennék a várandósság nehézségein, és rögtön két babával bővülne a család.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik