Szórakozás

Meghalt Anglia legidősebb prostituáltja

93 éves korában hunyt el nagymama, aki nyugdíjas éveire állt prostituáltnak.

November 25-én, 93 éves korában távozott az élők sorából Anglia legidősebb prostituáltja, Sheila Vogel-Coupe. A nő a „Grand Dame”, vagyis az Idős Dáma nevet használta munkája közben, amit meglepő módon csak férje halála után, 2004-től kezdett el gyakorolni – amikor már 75 éves volt.

Életéről a Channel 4 csatorna készített dokumentumfilmet 2014-ben My Granny the Escort (Nagyim, az eszkort) címmel, amelyben 2 másik prostituálttal szerepelt, és ahol elárulta, hogy hetente nagyjából 10 vendéget fogadott. A karrierjének végül a koronavírus-járvány vetett véget 2020-ban, és nagyjából ekkortól kezdett eluralkodni felette a demencia is.

A családja, többek közt unokája, a korábbi X-Faktor versenyző Katie Waissel, ellenezték a nő nyugdíj melletti foglalkozását, és kérték, hogy hagyja azt abba –

mire a nagymama csak annyit felelt, hogy nem fogja, és „menjenek a francba”.

Vogel-Coupe egy korábbi interjújában azt mondta a Sun szerint, hogy

Azért dolgozom prostituáltként, mert szeretem. Elégedettséggel tölt el és fiatalon tart. Akár még évekig is tudnám folytatni, miért kéne hát abbahagynom?

Végül a család is elfogadta a nagymama rendhagyó kereseti lehetőségét, és halála után úgy nyilatkoztak róla, hogy lenyűgöző és egyedi teremtés volt, akikre mindannyian büszkék lehetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik