Szórakozás

Hevesi Kriszta: Az életem eddig tehén- és malacmentes övezet volt

TV2
TV2
Saját bevallása szerint mirelit csirkecombon nevelkedett a betonrengetegben.

Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus tősgyökeres budapesti, így igazi kihívást jelentett számára a vidéki élet a Farm VIP-ben. Élményeiről a Blikknek mesélt.

Mirelit csirkecombon nevelkedtem a betonrengetegben, amiből talán a balatoni nyaralónk ragadott ki néha. Anyuék szerették a háztáji dolgokat, a szomszéd nénihez átjártunk tojásért, amikor gyerek voltam. Annyira sosem voltam merész, hogy a tyúkólba benézzek, de néha kaptam egy kismacskát kölcsön, hogy dédelgessem. Az én életem eddig – mondhatni – tehén- és malacmentes övezet volt.

A forgatások alatt lelkesen végezte a háztáji feladatokat, és mióta megtapasztalta, milyen kétkezi munkával megdolgozni a napi betevőért, még jobban becsüli az ételt, ami az asztalára került. „Élveztem, hogy kiléphettem kicsit a komfortzónámból” – árulta el a szakember, aki a műsor során is ragaszkodott a saját értékeihez, a pszichológus „énjét” nem felejtette otthon.

A konfliktusok átélése volt számomra a legnehezebb. Azt szoktam meg, hogy ha van egy vita, azt vagy oldjuk meg, vagy lépjünk túl rajta. Itt folyamatosan visszatértünk rá. A nagyobb konfliktusoknál volt törekvésem a megoldásra, de amikor láttam, hogy nem lehetett, igyekeztem feledtetni a nézeteltérést

– mondta el ezzel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik