Szórakozás

Árpa Attila: Tisztázzuk, nem keresek olyan nőt, aki eltart

TV2
TV2
Félreértésre adott okot egyik A Nagy Ő-ben tett kijelentése.

A Nagy Ő egyik részében Árpa Attila azt mondta, olyan nőt keres, aki eltartja. Ezzel akarta kizárni az aranyásókat, és érzékeltetni, hogy olyan párt szeretne maga mellé, aki képes megállni a saját lábán. A Borsnak adott nyilatkozatában tisztázta kijelentését, amit sokan félreértettek.

Tisztázzuk, nem keresek olyan nőt, aki eltart. Ha életem legrosszabb helyzetében lennék, akkor sem engedném ezt, mindig megoldottam, ezután is sikerülni fog. Persze az élelmiszerárakat elnézve, még az is lehet, hogy sor kerül erre…

– viccelődött a lapnak Árpa, aki azt is elárulta, őt nem zavarja, ha a párja többet keres nála.

Azt gondolom, ez csak a bizonytalan férfiak önértékelését képes aláásni. Ők általában két dolgot tesznek: vagy lehúzzák a saját szintjükre a partnerüket azzal, hogy degradálják a sikereit, és leépítik az önbizalmát, vagy megcsalják egy olyan nővel, aki mellett igazi férfinak érezhetik magukat. Nekem nemhogy nem sérti az egómat, hanem minél sikeresebb egy nő, én annál büszkébb vagyok!

Az ismerkedéssel kapcsolatban azt mondta, nem hisz a társkeresőkben, csak rossz tapasztalatai vannak vele, A Nagy Ő forgatásának viszont reménnyel telve indult neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik