Szórakozás

„Legalább nem lóg ki a kapanyél a számból” – Fruzsi és Bogi összeszólalkoztak A Nagy Ő-ben

Árpa Attilát is meglepte a cicaharc.

Az Árpa Attila kegyeiért versengő lányok között kissé elharapódzott a konfliktus A Nagy Ő-ben, miután szemtől szembe elmondták egymásról a véleményüket. Fruzsi és Bogi szinte egymásnak estek a fekete rózsák átadása után.

„Elfogadom azt, hogy ti milyennek láttok, vagy hogy kivel mennyire mélyült el a kapcsolatom, de a továbbiakban sem vagyok hajlandó másképp csinálni emiatt a dolgaimat. Én stabil vagyok önmagammal kapcsolatban, hiszek magamban, és tudom azt, hogy miért jöttem. Erről nem titeket szeretnélek meggyőzni, hanem tudom és érzem, hogy Attilával milyen a kapcsolatom, és azt, hogy mire számítok ettől” – fogalmazott Bogi, aki Fruzsi szerint nem illik Árpához.

Attila mellé egy kifinomult és csinos, nőies nőt tudok elképzelni, az én szememben Bogi nem az

– fejtette ki véleményét Fruzsi.

„Én úgy gondolom, hogy határozott vagyok, és magabiztos. Ez lehet, hogy nem tűnik annyira nőiesnek, ettől függetlenül én élem a természetességem, elfogadásban élek önmagammal, nem változtattam magamon semmit. Hogyha ilyen perspektívából nézzük a dolgokat, akkor én rendben vagyok magammal. Az viszont, aki a lelki világa helyett a külsőségekben próbálja kompenzálni a dolgokat, nem biztos, hogy helyénvaló, és jobban passzol Attilához” – kelt ismét saját védelmére Bogi, majd a lányok elkezdtek beszólogatni egymásnak:

– De legalább nem lóg ki a kapanyél a számból.

– Hát, az is lehet, de nem is vagyok akkora tapló, mint te.

Árpa Attila kissé meglepődött a hallottakon, nem tudta eldönteni, hogy a cicaharc neki szól, vagy a lányok valóban így vélekednek egymásról.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem befolyásol engem az, hogy ők egymásról mit mondtak, ha igaz, ha nem. De ez nem jelenti azt, hogy megkönnyíti a dolgomat ma este

mondta később Árpa Attila a rózsaceremónia előtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik