Szórakozás

A Nagy Ő: Árpa Attila azonnal hazaküldte Beát, miután kiderült, hogy erotikus tartalmakat gyártott

Árpának nem fér bele, ha a párja a világhálón közösült.

A Nagy Ő keddi részében Bea találkozót kért Árpa Attilától, hogy bevallja neki egy titkát, amit csak a családja tud róla. Magánéleti traumáiról mesélt, elmondása szerint volt része megcsalásban, és egy magzatot is elvesztett. Anyagi gondjainak megoldásaként erotikus képeket és videókat gyártott saját magáról, és osztott meg az interneten. Bevallotta, hogy beszélgetett is a neten férfiakkal, majd igennel felelt Árpa kérdésére, ami így szólt:

Létezik-e olyan felvétel rólad, amikor látszik az, hogy te egy férfival közösülsz, és az hozzáférhető a nyilvánosság által?

Ez nem tetszett a férfinak, mivel korábban már beszélt róla, hogy nála az olyan dolgok, mint „felnőttfilmben szereplés, anyagi juttatásokért cserébe szeretni férfiakat, nálam szinte azonnali kizáró okok”.

„Titkon reménykedtem benne, hogy meg fogja érteni, és nem fog elítélni emiatt. De megértem egyébként, hogy így reagált” – fogalmazta meg érzéseit Bea. Árpa azonban közölte vele: neki nem fér bele az efféle dolog egy kapcsolatba.

Azt gondolom, hogy az egyik legizgalmasabb személyiség vagy, aki itt van, de ki kell mondanom azt, hogy amit keresek, ott nem fér bele nekem ez sajnos. Te nem maradhatsz. Ez azt jelenti, hogy mi akkor most itt búcsúzunk, fű alatt, csendesen.

– mondta Beának a Nagy Ő. Később a kameráknak úgy nyilatkozott, azzal nincsen baja, ha a párja mutogatja a testét, hiszen ő is színész. Ez szerinte művészet, amit egy elég éles vonal választ el a világhálón való közösüléstől. „Nem mondom magam konzervatívnak, de ez egy olyan dolog, ami nálam nem fér bele” – tette hozzá.

Igaz szerelemmel próbáltam őt szeretni, igazából hittem azt, hogy esetleg mi egy pár lehetünk. Hittem abban, hogy tényleg ez megtörténhet, de egyszerűen ez lehetetlen, és nagyon rosszul esik. Ő Árpa Attila, én meg csak egy lány vagyok az életből. Túl szép lett volna ahhoz, hogy igaz legyen, ez csak a mesékben van. És én hittem benne

– vallotta sírva Bea.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik