Szórakozás

Hét hónapos terhesen tudta meg az anya, hogy hármas ikrekkel várandós

Nem igazán emlékszik, mi történt azután, hogy megmondták neki.

A San Diego-i Genevieve „Genna” Knox egészen a terhessége 20. hetéig úgy tudta, hogy egy gyerekkel terhes, de ekkor tudta meg, ikrei lesznek.

A 38 éves tanárnak és párjának már volt egy gyereke ekkor, 2019-ben járunk, a hatéves Liam, szerettek volna neki egy kis testvért. Ugyanakkor azzal is tisztában voltak, hogy már benne vannak a korban. Knox a TODAY-nek arról beszélt, hogy az első trimeszter után nem volt ultrahangos vizsgálata, mert széles körű szülés előtti vizsgálatokon esett át.

A „világ legszerencsésebb embereinek” érezték magukat már akkor, mikor kiderült, első gyermekük után lehet még egy gyerekük. Az ultrahangon derült ki, a 20 hétben, hogy nem egy, hanem két gyereket várhatnak.

El is kezdődött az újraszervezés, például, hogy nagyobb kocsira lesz szükségük, ha öt főre bővül a család.

Újabb kilenc hétnek kellett eltelnie, hogy kiderüljön, nem csak simán ikrei, hármas ikrei lesznek.

@knoxedoutnumbered Our doctor told us we were having 1 baby, then found out twins, 7 months revealed a hidden #triplet !!! #triplets #pregnant #tripletsoftiktok ♬ Hey Baby - Bruce Channel

Megint ultrahangon volt, de nem rendelőben, hanem csak négydimenziós képeket akartak csináltatni emlékül. Itt azt kérdezte tőle a vizsgálatot elvégző szakember, hogy érezte magát, mikor kiderült, ikrei lesznek. Knox elmesélte a történetet, ami a 20. héten történt.

Ekkor mondták meg neki, nem kettes, hármasikrei lesznek.

Alig emlékszem valamire. Teljesen lesokkolt.

Kaylee, Lily és Cecilia a terhesség 33 hetében születtek meg 2019. március 21-én. Utána néhány hetet az újszülöttek intenzív osztályán töltöttek, de ma már óvodába járnak és jól érzik magukat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Knox Family (@knoxedoutnumbered) által megosztott bejegyzés

A klinikaigazgató Sean Daneshmand a TODAY-nek arról beszélt, sokkal gyakoribb az ilyen eset, mint gondolnánk. Míg kicsi a magzat, magyarázza, addig sokszor előfordul, hogy kitakarják egymást. Sokszor csak a 26.,27., 28. héten derül ki, több gyerek születik, mint azt addig tudni lehetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik