RTL és Mohos Márton / 24.hu
Szórakozás

„Ti csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – Dárdai Blanka megvédte L.L. Juniorral való párkapcsolatát

„Életemben először olyan ösztönösen vagyok boldog, hogy arra szavak nincsenek.”

A hónap elején töltötték fel az első közös képeiket az Instagramra L.L. Junior és Dárdai Blanka, az X-Faktor 2019-es évadának versenyzője. Ekkor a kommentekben sok gratulációt kaptak, az énekesnő legújabb posztja szerint azonban azóta rengetegen támadták is őket. Gondolatairól és érzéseiről így vallott:

Életemben először olyan ösztönösen vagyok boldog, hogy arra szavak nincsenek. Ez pont az a boldogság, ami azért nem hiányzott az életemből eddig, mert fogalmam sem volt róla, hogy létezik. Ezt semmilyen rosszindulatú komment nem tudja elvenni tőlem. Itt csak néhány kép van, amit láttok, de a hétköznapjainkat, szavainkat, éjszakáinkat, ígéreteinket, vitáinkat, beszélgetéseinket nem. És ezt, könyörgöm, ne felejtsétek el! Könnyen törtök pálcát a fejünk felett, hiszen csak a 18 év korkülönbséget látjátok, és görcsösen ragaszkodtok a véleményetekhez, amit egy kép alá szerettek sokszor 86-szor leírni. Tökre unalmas, és mindig az van bennem, hogy az idő majd bizonyítja, és talán majd megértitek, elengeditek. Ezért könnyedén el tudom engedni ezeket a gonosz megjegyzéseket

– fogalmazott Dárdai Blanka a bejegyzésben.

Az énekesnő arra kérte követőit, de elemezzék a kapcsolatukat, melyben egyikük sem használja ki a másikat, és a találgatások ellenére nincsen alá- és fölérendelt viszony, a rapperben mindenben egyenlőek. „Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!” – zárta sorait.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BRENKA (@dardaiblanka) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó