Szórakozás

Hatalmas melleinek köszönheti, hogy ki tudta fizetni a család adósságát

Amy Sophia havonta közel 20 millió forintnak megfelelő összeget keres az OnlyFansen, pár hónap alatt rendezte a tartozásokat.

Amy Sophia sokáig szégyellte a hatalmas melleit, korábban megpróbálta bő pulóverekbe rejteni vagy éppen szűk ruhát vett fel, hogy „összenyomja” az ékességét. A Mirror szerint Sophiának sokszor beszóltak a szórakozóhelyeken, általában a nők találták meg, akik nehezen viselték, hogy a pasijuk állandóan a nagy melleket bámulta.

A 27 éves leedsi nőnek ráadásul még azzal is meg kellett küzdenie, hogy a kivételes adottságai miatt rossz volt a testtartása, és fájt a háta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amy Sophia (@__amysophia) által megosztott bejegyzés

Sophie még azon is elgondolkozott, hogy mellkisebbítő műtétet hajtson végre magán. Ez utóbbi azért sem jöhetett létre, mert egy 30 ezer fontos (kb. 14 millió forint) adósságot görgetett maga előtt, és a családjának is mintegy 100 ezer fontos (kb. 47,3 millió forint) tartozása volt.

Hirtelen felindulásból regisztrált az OnlyFans oldalra, és egy csapásra megváltozott az élete. Elég hamar összegyűjtött némi pénzt, amiből folyamatosan törlesztette az adósságait.

Az első hónapban 7000 fontot (kb. 3,3 millió forint) keresett, de volt olyan is, hogy négy hét alatt 150 ezer font (kb. 71 millió forint) folyt be a számlájára. Jelenleg átlagosan 19 millió forintnak megfelelő összeget keres havonta az OnlyFansen.

Az oldal nem mellesleg az oldal visszaadta az önbizalmát is.

Már nem zavarnak a bámészkodók és a sértő megjegyzések. Tudom, hogy csak féltékenyek, vagy olyan testi problémáik vannak, amik miatt nem érzik jól magukat a bőrükben

– mondta Sophia, aki öt hónap alatt kifizette az adósságát, és a szülei tartozását is rendezte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik