Szórakozás

Kristen Bell a varázsgombáról mesélt 7 éves lányának, aki ezt egyből elkotyogta a nagymamának

Randy Holmes / ABC / Getty Images
Randy Holmes / ABC / Getty Images
Pont hallotta, mikor a gyerek büszkén mesélte a nagymamának.

Jimmy Kimmel late-night show-jában járt Kristen Bell: a színésznő már korábban is mesélt arról, hogy varázsgombát használt depressziója előzésére, de a pszichedelikus szerről a gyerekeinek is őszintén beszélt.

A 9 éves Lincolnnak és a 7 éves Deltának minden kényes dologról tanmesét osztanak meg, például apjuk, Dax Shepard korábbi súlyos alkoholizmusáról is nyíltan beszélnek nekik, tanulság céljából.

Az apjuk gyógyulásban van, ezért őszintén beszél arról, hogy az alkohol mit tesz a szervezeteddel, hogyan tesz viccessé és rontja a dolgokat. Beszéltük, mit tesznek a kábítószerek a testeddel, és miért illegális a legtöbb drog, meg minden ilyesmi. Pár hete eléggé visszafelé sült el, jött anyám a városba, aki egy elég konzervatív nő. Erre hallom, hogy a lányom meséli a mamának, hogy mennyire örül, hogy anyáék megosztják vele ezt az egészet, hogy anya mennyire ki akarta próbálni a gombát. Majdnem megőrültem ott. Valamiért jobban aggódom egyébként amiatt, hogy erről anyámnak beszéljek, mint a lányomnak.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik