Szórakozás

Videóra vette a mekis dolgozó, hogy inkább felmond, minthogy elmosogasson

Sokak szerint, az új-zélandi Fionn McCallum videója pontosan megmutatja, mi a baj a mai fiatalokkal. Mások csak nevetnek az egészen.

Megosztó videót töltött fel a TikTokra egy új-zélandi fiatal. Fionn McCallum azt rögzítette, hogy inkább azonnali hatállyal, a műszakja közben felmond a munkahelyén, minthogy elvégezze a feladatát – írja a LadBible című brit bulvárportál.

McCallum egy McDonad’s-ban dolgozott. A videójában először megmutat egy mocskos helyiséget és egy halom mosatlant, majd közli, biztos, hogy ő ezt nem fogja mind kitakarítani, inkább felmond. Néhány másodperc múlva ezt közli is a menedzserével. A főnöknő hiába mondja a srácnak, hogy ilyet nem tehet, McCallum egyszerűen faképnél hagyja és elszalad.

@fionnmccallum470 They really thought I was going to clean that #macdonalds #fyp #foryoupage ♬ original sound - Fionn_McCallum

A videót egyetlen nap alatt több mint három és félmilliószor nézték meg. A kommentelők egy része, csak nevet a történeten, sokan úgy gondolják, a videó és annak hihetetlen népszerűsége ép azt mutatja meg, hogy mi a legnagyobb gond a mai fiatalokkal.

Utóbbiak szerint a fiútól nem kértek semmi szörnyűséget, csak azt, hogy végezze el a munkát, amire szerződött, mire ő, a kellemetlenségtől meghátrálva inkább lelépett, cserben hagyva a munkatársait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik