Szórakozás

Gáspár Evelin: Aki leül kommentelni, az annyit is ér

TV2
TV2
Szerinte a kommentelők a legnagyobb rajongók.

Gáspár Evelin a minap a nyíltON vendége volt, ahol többek között arról is beszélt, hogy a Párharc idején kapott hideget és meleget is az internetezőktől. Némelyik hozzászólást olvasva úgy érzi, fejlődni tudott, a negatív kommentek viszont nem érintik meg, ezekre azt szokta mondani: „csinálják utánam, ha tudják, ha jobban tudják, le a kalappal”.

Abszolút nem tudom már magamat felhúzni ezeken. Aki leül kommentelni, az annyit is ér. Hogy ő ennyire rajong értem, fanatizmussal, hogy leül, rászánja az idejét, kisregényeket írkál, kielemzi, de még ezen felül meg is nézi a tévében

– magyarázta Gáspár, aki szerint valójában azok a legnagyobb rajongói, akik billentyűzetet ragadnak, hogy hozzászólást írjanak róla.

A kommentelő a legnagyobb fan, azt szoktam mondani. Aki megnéz a tévében, utána felkeresi a közösségi platformokon a műsornak az oldalát, leül és kommentel. Az idő a legnagyobb kincsünk, nem tér vissza, és akkor rám pazarolja, hogy elkezd ócsárolni?

A médiaszemélyiség arról is beszélt a műsorban, hogy jelenleg a Tények Plusz  gyakornoka, és bár nem tervez műsorvezetői babérokra törni, a kamera mögött szívesen tevékenykedne a jövőben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik