Szórakozás

Schumacher Vanda: Ha el akarok menni a belvárosba vacsorázni, nincs szükségem senkire, ha fizetnem kell

Rizmajer Antal, Sárosi Zoltán / RTL
Rizmajer Antal, Sárosi Zoltán / RTL

A Blikk szúrta ki, hogy Schumacher Vanda fent van egy társkereső oldalon, aminek kapcsán fel is keresték a színésznő-műsorvezetőt.

Szerintem normális, ha valaki fent van egy társkereső oldalon. Szingli nő vagyok, és néha mindenkinek vannak magányos estéi. Amikor átutaztam a fél világot és hazaérek, eszembe jut, milyen jó lenne, ha ott lenne mellettem egy férfi. Aztán fellapozom a társkeresőt, látom, hogy van választék bőven, más is keres társat

mondta a lapnak Schumacher, aki az applikáción jelezte, hogy nem érdeklik az egyéjszakás kalandok, a bemutatkozása szerint férjet keres.

Nyilván ez valahol poén volt, de szerettem volna jelezni, nem az a lány vagyok, aki minden napra új csávót szeretne. Nem vagyok pasifaló, ahogyan azt valamiért sokan gondolják. Ha el akarok menni a belvárosba vacsorázni, nincs szükségem senkire, ha fizetnem kell

– magyarázta, hozzátéve: már a beszélgetés idején kiszűri, ki az, aki csak a szexre hajt, az ilyen férfiakkal pedig hamar le is zárja az ismerkedést.

Mint mondta, nem nagyon szokott magyar párja lenni, tapasztalatai szerint ugyanis ha magyar férfiakkal beszél, három perc után már a munkájára terelődik a téma, míg egy külföldi illető nem tudja, mivel foglalkozik, így őt, mint embert próbálja megismerni.

Az emberek fejében van egy kialakult kép rólam, de nem vagyok mindennap olyan bolondos vagy olyan dramatikus, mint a karaktereim. Szeretném, ha a leendő párom engem ismerne meg. Persze nem vagyok előítéletes, magyar srác is lehet normális, de többnyire három perc után kifut a munkámra a téma.

A műsorvezető azt is elmondta a lapnak, hogy nem hajszolja a szerelmet, keveset is randizik, a társkereső használatával főleg az ismerkedési fázist szeretné felgyorsítani, hogy amikor már a találkozásra terelődik a téma, tudja, hogy a beszélgetőpartnere elég szimpatikus-e a számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik