Szórakozás

„Azt hittem, ez lesz a koporsóm…” – beszorult a szoláriumba az angol nő

Végül tűzoltók szabadították ki.

A 33 éves Natalie Rene barnább bőr reményében ment el egy loughborough-i (Leicestershire, Anglia) szoláriumba, de végül horrorisztikus élménnyel is gazdagodott.

Nem sokkal azután, hogy Natalie befeküdt a gépbe, annak ajtaja hirtelen rázáródott, és a nő hiába próbálta minden erejével kinyitni, nem sikerült neki. Szerencséjére az UV lámpákat ki tudta belülről kapcsolni, de a segélykiáltásait csak öt perc után hallotta meg két ott dolgozó nő

– akik néhány sikertelen kísérlet után kénytelenek voltak a tűzoltókat is bevonni a mentési akcióba.

A négygyermekes anya később úgy írta le az esetet, mintha csak a Kill Bill ikonikus jelenetében őt temették volna el élve Uma Thurman helyett:

Azt hittem, ez lesz a koporsóm… Szörnyű volt. Hiába vagyok elég erős, egyszerűen nem tudtam leemelni magamról a fedelet. Pánikolni kezdtem, és fogalmam se volt, mit csináljak. Alig pár centiméternyi helyem volt, és csak annyit tudtam tenni, hogy jobbra-balra billegtem.

A teljesen meztelen Natalie a szabadulása után gyorsan felöltözött, és távozott a helyszínről. A Wales Online megkereste a szolárium tulajdonosát, de az nem kommentálta a történteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik