Szórakozás

„Árpa Attila hatalmasat hibázott, amikor nem adott neki rózsát” – mondta Zámbó Krisztián A Nagy Ő-ben szereplő exéről

TV2
TV2
Az énekes jelenlegi párja is jóban van Beatrixszel.

A Nagy Ő szerdai részében Beatrix nem kapott rózsát Árpa Attilától, így távozott a villából. A hölgy több mint egy évtizeddel ezelőtt három évig egy párt alkotott Zámbó Krisztiánnal. Az énekes a Borsnak mesélt arról, hogy jelenlegi kedvesével, Takács Zsuzsikával hogyan reagáltak, mikor meglátták Beatrixet a műsorban.

Hogy őszinte legyek, nagyon meglepődtünk Zsuzsikával, amikor megláttuk Beát a műsorban. Igen, ő valóban a barátnőm volt még az özönvíz előtt, és a mai napig baráti a kapcsolatunk. Sőt, Zsuzsikával is nagyon jóban vannak. Mégse szólt nekünk arról, hogy szerepelni fog a TV2 műsorában

– fogalmazott Zámbó Krisztián, aki szerint Beatrix vad és dögös külsője mögött egy igazán kedves, házias, csupa szív nő lakozik.

Bea egy erdélyi lány, amivel szerintem már most sokat elárultam a természetéről. Házias, jóravaló, hatalmas lelke és szíve van. Az édesanyja a négy vér szerinti testvére mellé örökbefogadott öt árvát, akiket ő is támogat. Hogy mennyire jó ember is Bea, azt jól példázza, hogy Zsuzsikával együtt szerepeltek az első klipemben annak idején, és soha nem volt köztük vita. Maradjunk annyiban, hogy Árpa Attila hatalmasat hibázott, amikor nem adott neki rózsát és ezzel esélyt arra, hogy megismerje őt. Azt mondom, hogy Árpa Attila nagyon jól járt volna Beával, de ez fordítva már nem feltétlenül igaz. Bea ugyanis egy nagyon karakán, önálló nő, aki szép üzleti sikereket ért el, és nem hiszem, hogy szüksége lenne egy olyan férfira, aki esetleg megpróbálná őt irányítani vagy terelgetni. Őt ugyanis nem lehet és nem is szabad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik