Szórakozás

A Nagy Ő: Metta szerint olyan világban élünk, ahol elítélik azt a nőt, aki nem akar gyereket szülni

Ilyen mély témák is elhangzanak a műsorban.

Csütörtökön egy mélyebb hangvételű téma is feljött A Nagy Ő-ben, és nem csak Árpa Attila hegyeket megmozgató férfienergiáiról áradoztak a hölgyek. A gyerekvállalás kérdése vetődött fel, amelynek kapcsán Metta elmondta, ő bizony nem akar babát vállalni – ezen megnyilvánulására kapott furcsa tekinteteket.

Én nem tudom elképzelni azt az én aktív életemben, hogy otthon üljek egy gyerekkel, meg – nem szeretnék senkit megbántani – nekem nem tetszik egy terhes has. Nem szeretném magamon ezt látni. Én szeretek utazni, jönni-menni, spontán csinálni dolgokat, egy gyerek megköt minden ilyet. Pontosan addig köti meg, amíg kicsi. Én azt gondolom, nekem teljesen más, hogy egyedül vagyok, szabadon vagy hogy a fél figyelmem mindig azon van, hogy van egy gyerek. Olyan világban élünk, hogy azt felvállalni, hogy én nem akarok gyereket, az egy elítélt és megítélt dolog.

Metta szerint az rosszabb lenne, ha a társadalmi elvárások miatt szülne gyereket, mert az senkinek nem volna jó, legfőképp a gyereknek nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik