Szórakozás

Young G a felesége betegségéről: Voltak olyan éjszakáim, hogy az alkohol rabja voltam

RTL Klub
RTL Klub
Akkor derült ki, hogy Mészáros Norinának méhnyakrákja van, amikor már terhes volt a közös kislányukkal.

Young G kedveséről, Mészáros  Norináról akkor derült ki, hogy méhnyakrákja van, amikor várandós volt a rapperrel közös babájával. Több operáción is át kellett esnie, miután pedig a kislányuk megszületett, életmentő műtétet hajtottak végre rajta, a méhét is el kellett távolítani.

A szóban forgó időszakról a rapper Palik Lászlónak mesélt a Futtában című műsorban. Mint mondta, a feleségével mindig úgy igyekeznek gondolkozni, hogyha nehézség éri őket, az valamilyen tanulási folyamat, azonban amikor Mészáros betegsége kiderült, a rapper elgondolkodott azon, akar-e még egyáltalán tanulni.

Volt a rákos betegségnél egy olyan, hogy a tököm tele van, hogy tanulnom kell, a picsába már ezzel! Hogy minek, hova tanuljak már? Értem én ezt, de hogy mi a tökömet taníthat egy halálos betegség? Nagyon kivoltam! Voltak olyan napjaim, hogy Norina kórházban volt, én otthon voltam, és voltak olyan éjszakáim, hogy csak az alkohol rabja voltam, és csak otthon ültem, senkit nem hívtam át magamhoz. Csak őrlődtem, hogy most mi lesz, hogy lesz, mi van, ha meghal? Mi ez a tanítás, kell ez nekem?

– magyarázta.

Mint mondta, nála és a feleségénél jellemzően csupán pár napig tart egy őrlődéses folyamat, utána átlendülnek a dolgon, és ismét tanításként, megoldandó feladatként tekintenek a problémákra.

Mészáros műtétje sikeres volt, a Nyerő Páros idei évadában már együtt szerepelhetett a rapperrel. Young G a műsorban azt is elárulta, hogy nemrég megérkeztek a felesége rákszűrési eredményei, és nagy örömükre mindent rendben találtak. A rapper jelenleg azon dolgozik, hogy újra beindítsa a zenei karrierjét: albumot készít, és szeretne visszatérni a koncertezéshez is, Mészáros betegségnek idején ugyanis nem zenélt, mert úgy érezte, nem lenne képes mosolyogva szórakoztatni a közönségét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik