Szórakozás

Rosszul lett a fiatal nő, amikor felbukkant a kutyája, akit napokkal korábban temetett el

dageldog / Getty Images
dageldog / Getty Images
Codie Hutton imádott spániele ijedtében szökött meg, amikor felrobbant mellette egy tűzijáték. Napokig hiába keresték a kutyust, majd rátaláltak egy tetemre, amit autó gázolt el.

A 26 éves Codie Hutton kutyája, Maisie rémülten rohant el otthonról, amikor a közelében robbant fel egy tűzijáték. A család és a barátok napokig keresték a spánielt, de sehol sem találták. Hutton egy napra letáborozott azon a mezőn, melyen Maisie keresztülrohant, de ez sem segített – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Pár nappal később a fiatal nőt azzal hívták fel, hogy megtalálták egy négylábú halálra gázolt tetemét, elképzelhető, hogy Maisie az. Bár a test nagyon szét volt roncsolva, Hutton felismerni vélte Maisie-t, ezért hazavitte a tetemet, a kisfiával, Taylennel eltemették, majd kezdtek belenyugodni a megváltoztathatatlanba.

Öt nappal később azonban Maisie sértetlenül jelent meg az ajtóban. Hutton az első pillanatban kis híján rosszul lett. Kiderült, hogy elgázolt állattal kapcsolatban lehetett tévedés. Bár a tetemben nem találtak chipet, azt gondolták, ez a baleset következménye. Hutton a szétroncsolt test farkának mintázatában ismert rá Maisie-re.

A család hatalmas lelki megrázkódtatáson ment keresztül, de mind nagyon boldogok, hogy visszakapták a kutyájukat, akiről azt hitték, hogy örökre elveszítették.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik