Szórakozás

Görög Zita: Késtem már le gépet Tajvanon, ami lezuhant, 9/11 idején pedig csak a szerencsének köszönhetem, hogy nem voltam New Yorkban

Tulok András / RTL Klub
Tulok András / RTL Klub
De más katasztrófákat is megúszott már a megérzéseire hallgatva.

Görög Zita a minap az Instagram-oldalára posztolt magáról képeket, a hajnali ködben fotózták egy birtokon, ahol lámák is élnek. Az egyik anyaállat majdnem rá is támadt a modellre a kicsinyét féltve, de baj végül nem történt.

Görög az eset kapcsán arról kezdett mesélni a posztjában, hogy mindig lehet veszélye az izgalmas helyszíneknek, és amíg a lámás történetet viccesnek élte meg, akadtak az életében meglehetősen veszélyes szituációk is, amiktől úgy érzi, megmentette a sors.

Sodort már el hatalmas hullám a Tirrén tengeren, csúsztam meg a Grand Canyon szikláin, de sárba is ragadtam estélyiben fekve

– kezdte a felsorolást

Késtem le gépet Tajvanon, ami lezuhant, dobált repülő Curacao felett, amit hurrikán kísért a térségben. 2001-ben csak a szerencsének köszönhetem, hogy épp nem voltam New Yorkban szeptember 11-én. Megúsztam buszrobbantást Jeruzsálemben, és néztem végig Prágában egy áradást a hotelszobámból.

A modell hozzátette: hisz abban, hogy a késéseinek oka van, és nem kifogásként használja ezeket, hanem bízik a megérzéseiben.

Nem engedem megingatni magam a megérzéseimben, mert nincs is semmi más eszközöm! Ha valami lehetőségtől, helyzettől összeszorul a gyomrom, arra nemet mondok, legyen szó gyereknevelésről vagy munkáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik