Szórakozás

Berki Mazsi: Egyedül tartom fenn a háztartásunkat, én veszek szinte mindent

TV2
TV2
Bár a családja segíti, a számláit egyedül fizeti, és amiatt is nagy rajta a teher, mert a gyereke édesapja nélkül kell fontos döntéseket meghoznia.

Berki Mazsi a hot! magazinnak mesélt arról, hogy a kislányával, Emmával még mindig a Berki Krisztiánnal közös Római-parti albérletükben élnek. Mint mondja, nincs rossz érzése a lakásban, megnyugtatja a víz közelsége.

Bár a családja sokat segít neki, az özvegy elmondta, teljesen egyedül vezeti a háztartást és fizeti a számláit is – olvasható az rtl.hu szemléjében.

Az élet úgy hozta, hogy egyedül tartom fenn a háztartásunkat, én veszek szinte mindent. Anyukám és a család szokott ruhákat és mindenféle jó dolgokat ajándékozni Emmának. Ezért nem volt kérdés, hogy pár napra be kellett raknom Emmát a bölcsibe, mert képtelenség egy kisgyermek mellett dolgozni

– magyarázta Berki, hozzátéve: többször adódnak gyenge pillanatai, amikor a babája előtt sírja el magát, de igyekszik erős maradni, azt szeretné ugyanis, ha a kislánya egy magabiztos, mosolygós anya mellett nőhetne fel. Nagy rajta viszont a teher, hiszen az Emmát érintő minden fontos döntést neki kell meghoznia.

Egy gyermeket nem egyedül vállal az ember. Lehet, hogy az édesapák bizonytalanok abban, hogyan kell bánni egy kisbabával, de a legtöbb helyzetben ott vannak, és fontos döntésekben segítenek. (…) Én már soha nem fogom tudni megbeszélni ezeket a gyermekem édesapjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik