Szórakozás

Rúzsa Magdi: Nem láttam magam előtt, hogyan fogom három gyerekkel menedzselni az életemet

Lakatos Péter / MTI
Lakatos Péter / MTI
Utólag már úgy érzi, áldás, hogy hármas ikrei születtek.

Rúzsa Magdi hármas ikrei februárban születtek, az énekesnő pedig már a nyáron újra színpadra állt, hogy a rajongóinak énekelhessen. Nemrég a Glamournak adott interjút, melyben elmondta: korábban, amikor még a karrierjét építette, nehezen tudta elképzelni, hogy ezt a fajta életet több gyerek mellett is tudja folytatni. Volt olyan időszaka, amikor komolyan feltette magának a kérdést, vajon meg tudna-e adni mindent egy gyereknek, amire szüksége van.

Mint mondta, harmincöt éves korában érezte először, hogy megérett az anyaságra, döbbenten vette viszont tudomásul, hogy rögtön három babával bővül majd a családjuk.

Abban a pillanatban nem láttam magam előtt, hogyan fogom három gyerekkel menedzselni az életemet. Ha valaki annak idején azt mondja nekem, hármasikreim lesznek, valószínűleg kinevetem. Utólag már úgy érzem, hogy ez egy áldás. Mostanra értettem meg az életemmel kapcsolatban, hogy miért alakult így: mindenkire annyit mér a jóisten, amennyit elbír

– magyarázta a magazinnak.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy komolyan készült a nyári visszatérésére, a várandóssága alatt ugyanis megsérültek a has- és rekeszizmai, így különböző trükkökkel és technikákkal igyekezett azon, hogy ebből a közönsége semmit se érzékeljen, és minden hang a helyén legyen.

Ez a turné mindenféle szempontból nagy tanulás volt. Büszke vagyok rá, hogy végig tudtam csinálni.

Rúzsa jelenleg minden energiát a gyerekeire és az énekesnői feladataira fordít. Úgy érzi, a „játékos Magdi” háttérbe szorult, tudja viszont, hogy előbb utóbb neki is újra helyet kell teremtenie az életében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik