Szórakozás

Pert indított Anne Heche hagyatéka ellen a nő, akinek a színésznő belehajtott az otthonába a halálos balesetekor

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Legalább kétmillió dolláros kártérítést követel.

Anne Heche idén nyáron szenvedett halálos autóbalesetet: először egy apartmankomplexum garázsajtajának, majd egy családi ház falának ment neki. Az autó és az ingatlan is kigyulladt, az épület a történtek után háborús helyszínhez hasonlított, az erről készült felvételt ide kattintva lehet megnézni.

Lynne Mishele, aki az ingatlanban élt, és otthon volt a baleset idején, a People információi szerint pert indított az elhunyt színésznő hagyatéka ellen, a bíróságra beadott dokumentumok szerint ugyanis jóformán mindenét elveszítette a becsapódáskor, és azóta szorongással, depresszióval küzd.

Csak egy melegítőnadrágot és egy felsőt viselt, még cipő sem volt rajta. A Heche által okozott halálos baleset következtében a lakás és a felperes összes személyes tulajdona teljesen megégett és megsemmisült, beleértve a vagyontárgyait, képeket, emléktárgyakat, az összes üzleti iratát és felszerelését, a laptopját, iPadjét, az összes ruháját és az alapvető  háztartási tárgyait

– olvasható a lap által megszerzett anyag egy részében.

Mishele jogi csapata november 9-én nyújtotta be a pert a Los Angeles megyei Kaliforniai Legfelsőbb Bíróságához, és legalább 2 millió dollár kártérítést követelnek – gondatlanságért, érzelmi sérelem okozásáért és birtokháborításért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik