Szórakozás

„Bárki másnak megkóstolta volna” – pufogott Járai Máté, amiért Rácz Jenő nem kóstolta meg az ételét A Konyhafőnök VIP-ben

rtl
rtl
Figyelmeztették a színészt, hogy nem lesz jó, amit készít.

Miután A Konyhafőnök VIP egész évada a Rácz JenőJárai Máté ellentétre lett beharangozva az RTL által, a hétfői adásban kaptak a nézők némi balhét a két szereplőtől. Járai egy káposztás ételt akart készíteni, de már nagyon hamar jelezték neki a zsűripultból, hogy kevés kreativitás van a terveiben, ennél több kellene a műsorba.

Annak ellenére, hogy óva intettek ettől az ételtől, valahogy úgy voltam vele, hogy meg fogom tudni ezt úgy csinálni, hogy ez egy tálalható, szép formájú étel legyen

– reménykedett a főzés alatt. Rácz Jenő aztán megfagyasztotta a hangulatot az értékelésnél, mikor nem volt hajlandó belekóstolni Járai tányérjába.

Én nem kóstolom meg az ételedet, mert ott voltunk nálad, elmondtuk, hogy ne ezt csináld, és mégis megcsináltad. Nem tudok ehhez mit hozzászólni. Nem néz ki finomnak. A zsűritársak már elmondták, hogy nem is finom annyira.

Járai szerint személyes okok húzódtak meg a séf döntése mögött: „Azt gondolom, bárki másnak megkóstolta volna, már csak azért is, mert úgy lett volna, hogy talán a fűszerezésbe belekapaszkodhat, hogy az talán nem rossz”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik