Szórakozás

Majoros Hajnalka Majkáról: Az elején össze kellett rakni, hogy van egy pali, aki nem a legjobb barátom és nem is akar az lenni

Pedig igény lett volna rá.

Palik Lászlóék YouTube-csatornáján vendégeskedett Majoros Hajnalka, Majka felesége. A modell egyebek közt azt ecsetelte, mi fogta meg őt a rapperben külsőre.

Nekem külsőleg ő egy helyes pali, lehet, ő ezt nem egészen így gondolja: nekem fontos, hogy tök szabályos az orra, a szemei, szép nagy szempillája van, tök jó, hogy ezt a gyerekeim nem tőlem örökölték, hanem tőle, egyébként mindenből van belőle egy kicsi.

Beszélt arról, hogy kapcsolatukban eleinte neki szüksége lett volna arra, hogy többször beszélgessenek, például leülve, száz százalékban figyelve a másikra.

Nem visszük túlzásba a kommunikációt, én régen ezt borzasztóan sajnáltam, most már úgy vagyok vele, hogy 12 éve vagyunk együtt, és nagyon jól tudom azt, hogy mikor kell neki hosszabban beszélnem, és mikor van az a pont, amikor azt mondja, hogy figyelj, most tele van a fejem mindennel, és igazából ezt beszéld légy szíves a barátnőddel. Úgyhogy nekem ezt az elején össze kellett rakni fejben, hogy van egy pali, aki tulajdonképpen nem a legjobb barátom, és ő nem akar a legjobb barátom lenni, mégis teljes értékű társam lesz. Ez idő volt. Mindent megbeszélünk, de nem beszélünk borzasztó sokat, hosszasan.

Ajánlott videó