Szórakozás

Istenes Bence: Minden nap úgy akarok felkelni, hogy szeretem ezt az életet

Ezt próbálja magában elrendezni.

Az IstenEst legújabb epizódjában Csobot Adél, Cinthya Dictator és Lady Szomjas vendégeskedtek. Szóba került a szorongás kérdése, ami nagyon sokszor az elvárások miatt alakul ki. Istenes Bence például sokszor azon is elgondolkodik, hogy minden médiatevékenységet befejez.

Olyan szinten szorongok, hogy sokszor azon gondolkodom, akarok-e egyáltalán a médiában szerepelni. Újra önmagam akarok lenni, szeretnék akár a tartalomgyártásban, megnyilvánulásokban, hogy milyen szinten élvezem az életet. Csomó dologról nem lehet őszintén beszélni: píszí lett a világ, annyi elvárás van, emiatt pici fal, hogy erről sem, erről sem – és azt érzem, szeretnék full önmagam lenni. Én a Caminóra is ezért mentem: kicsit visszatalálni, a lelkemet megtalálni, ki vagyok én. Nem akarok már falakat magam köré, ez az útkeresés még mindig tart.

Hozzátette, jelenleg abban a szakaszban jár, hogy gyerekkori sérelmeket igyekszik feldolgozni, a célja az, hogy ugyanazt az érzést teremtse meg, amit utoljára gyerekként érzett, vagy ahogy ő fogalmaz: azt a felhőtlen boldogságot.

Megvan, mikor szaladgáltál, lelassult a világ? Nem az volt, hogy túlgondoltad a posztot, az életedet, folyamatosan rohansz, tudod, hogy mennek a napok, hónapok és azt érzed, nem is ezt akarom csinálni. Minden nap úgy akarok felkelni, hogy szeretem ezt az életet, és mindent örömmel csinálok, ne mondjuk a pénz, a siker oldaláról közelítsem meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik