Szórakozás

Szinetár Dóra: Ízléstelennek tartottam, hogy 12 kölyökmalacot berendelnek egy stúdióba azért, hogy 12 félalkalmatlan bökdösse egy késsel

RTL
RTL
Nem merült el A Konyhafőnök VIP korábbi évadaiban, így nem tudta, mire vállalkozik.

Szinetár Dóra 3 napot töltött A Konyhafőnök VIP idei évadában, múlt pénteken ő és Bellus István búcsúztak a versenyből. A színésznő ma a Reggeli vendége volt, ahol elmesélte, több felismerése is volt a stúdióban, többek között az, hogy rájött: ő nyugodtan, ráérősen szeret főzni.

A műsor múlt heti adásainak egyikében a versenyzőknek kölyökmalacokat is fel kellett dolgozniuk, ami többeket megviselt, köztük Szinetárt is. Mint mondta, azzal sem ért feltétlenül egyet, ha egy állat leéli az egész életét egy gazdánál, aztán amikor eljön az idő, levágják, de el tudja fogadni – ellentétben azzal, ha egy tévéstúdióba egy tucat kismalacot visznek csak azért, hogy a hírességek „késsel bökdöshessék” őket.

Azt, hogy egy tévéstúdióba berendelnek 12 darab kölyökmalacot azért, hogy 12… minek nevezzem magunkat? Nem nevezem semminek… félalkalmatlan bökdösse ott egy késsel, ezt nagyon ízléstelennek és szerencsétlen húzásnak tartottam, úgyhogy ettől szinte rosszul lettem, igen

– magyarázta.

Mint mondta, a korábbi évadokban nem merült el, így nem tudta, mire vállalkozik. A kiesése előtt nem is volt számára kérdéses, hogy távoznia kellene, ő ugyanis a hétköznapjai során nem dolgozik gluténnel, tejjel és cukorral sem, a műsorban pedig nem is volt olyan alapanyag, amit alternatívaként használhatott volna ezek helyett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik