Szórakozás

Tóth Andi: Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal

Nehéz időszakot él meg az énekesnő.

Tóth Andi nemrég az Instagram-oldalán jelentkezett be, ahol hosszú posztban írt az elmúlt napjainak megpróbáltatásairól.

»Egy közszereplőnek mindent tűrni kell.« Ez egy kimondhatatlanul kegyetlen mondat, amivel a végtelenül gonosz, rosszindulatú emberek nyugtatják magukat, hogy tükörbe tudjanak nézni és békésen alhassanak az ítélkező, fájdalmat és maradandó sérüléseket okozó véleményük után

– kezdte gondolatait az énekesnő, aki úgy érzi, sokak céltáblájává vált, és miközben a napokban egy barátjával együtt gyászolta a kutyáját, a bulvárlapok mindkettőjüket megfosztották a békés búcsútól. Elmondása szerint még a lakása előtt is lesifotósok várták, több napja pedig arról terjengenek cikkek, hogy a kapcsolata talán zátonyra futott Marics Petivel.

Miért kérdőjelezitek meg a kapcsolatomat a törődő párommal, aki hű társam mindebben? Miért veszitek el a búcsú lehetőségét ettől a csodás nőtől? Miért küldötök utánam fotósokat még a lakásom elé is? Paparazzókat rám állítva fotók készülnek rólam, minden magánszférát eltiporva.

Tóth Andi hangsúlyozta, tisztában van vele, hogy közszereplőként kötelessége tűrni mindezt, viszont hozzátette, nem az Egyesült Államokban vagyunk.

Ez nem Amerika. Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal.

A poszt zárásaként az énekesnő leszögezte, az elkövetkezendő napokban nem fog posztolni, helyette próbálni szeretne, és eldönteni, „hova tovább”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik