Szórakozás

Irtózik az állandó barát gondolatától a nő, akinek két sugar daddy-je is van

Nova Jewels nem pasit kér karácsonyra.

A Daily Star Nova Jewels-szel beszélgetett, akire OnlyFans-sztárként hivatkozik a bulvárlap – ő pedig magát egyszerűen csak „szexi vörösnek” titulálja. A skót szexkamerás lánytól sok erős mondat hangzik el a cikkben, az első állítás, hogy

nem tud rosszabbat elképzelni annál, minthogy most összejöjjön valakivel.

Jewels nem azon szinglik közé tartozik, akik a karácsonyi szezon előtt intenzíven párt keresnek, a lap szerint ő biztosan nem új pasit kér a Mikulástól. Az OnlyFans-en tevékenykedő lány azt mondja, jelenleg minden napja úgy telik, hogy azt csinál, amit csak szeretne, akkor, amikor csak akar.

Van saját pénzem, előttem az egész életem, nincs szükségem egy férfira, aki visszatart.

A saját pénzét – saját bevallása szerint – nemcsak a kamera előtti vetkőzéssel és egyéb szerepléssel szerzi (állítólag van, aki már azért is fizet neki, hogy skót akcentusát hallhassa), hanem két sugar daddy is biztosítja számára a luxuskörülményeket (a sugar daddy olyan tehetős, középkorú vagy idősebb férfi, aki kapcsolat fejében anyagi biztonságot nyújt egy fiatalabb lánynak, azaz sugar babynek).

Egyikükkel az év elején találkoztam kamerán keresztül. Több héten keresztül csevegtünk, és hihetetlenül sok pénzt költött, hogy lásson. Miután bebizonyította, hogy ő az igazi, és valóban sugar babyt akart, belementem, hogy néha elvigyen magával.

Az „elvigyen magával” leginkább ötcsillagos szállodákat, luxusutazásokat, menő éttermeket jelent. „Sugar daddyvel rendelkezni álomszerű, és remek móka, különösen, ha pokolian szexi” – mondja Jewels, akit egy 48 éves londoni és egy 43 esztendős spanyol férfi támogat.

Ketten együtt körülbelül 50 ezer fontot (23 millió forint) költöttek rám idén… készpénz, gyönyörű ételek, koktélok, pezsgő, ötcsillagos nyaralások, ajándékok

– mesélte el a lapnak a lány, aki azt is elárulta, hogy a kedvenc élethelyzete, amikor a kádban fekszik vagy a konditeremben van és csipog a telefonja, jelezve, hogy érkezett 500 font (231 ezer forint), amit arra használhat fel, hogy kicsit kényeztesse magát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nova Jewels (@novajewelsofficial) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik