Szórakozás

Molnár Nini: Nincs szükségem románcra ahhoz, hogy a karakterem érdekes legyen

Sárosi Zoltán / RTL Klub
Sárosi Zoltán / RTL Klub
Azt mondja, eszében sem volt pasizni a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása alatt, de akaratlanul is vonzalom alakult ki köztük Múcska Gergővel.

Molnár Nini a minap Lakatos Levente műsorának vendége volt, ahol mesélt a tanulmányairól, a karrierjéről, a korábbi szerelmeiről és a Celeb vagyok, ments ki innen!-ről is.

A divattervező elárulta, hogy 14 éves korában kezdett modellkedni, Londonban járt iskolába, az egyetemi tanulmányait is az Egyesült Királyságban végezte. Gazdasági, majd marketingdiplomát is szerzett, és bár dolgozott a szakmában, érezte, hogy a divat jobban érdekli. Rajzolgatni kezdett, majd rájött, hogy tervezéssel szeretne foglalkozni, első táskáját 2015-ben készítette el.

Mint mondta, a Feleségek luxuskivitelbent annak idején azért vállalta, hogy a márkáját népszerűsítse, hasonló volt a helyzet a Celeb vagyok, ments ki innen!-nel is, utóbbi esetében viszont az is célja volt, hogy megcáfolja azt a „gazdag, elkényeztetett, hisztis” karaktert, akit a reality-ben hozott, és megmutassa, hogy a valóságban egy eltökélt, bátor és egyáltalán nem hisztis nő.

Ami a Múcska Gergővel való kapcsolatukat illeti, Molnár kijelentette, eszében sem volt a műsorban pasizni, de a vonzalom akaratlanul is kialakult közöttük. Hangsúlyozta, az óvszert, mint ajándékot csak poénnak szánta, neki ugyanis egy csók is túl sok lett volna a kamerák kereszttüzében. A jelek szerint a románc pusztán barátság maradt a műsor végeztével, a divattervező viszont sértőnek találja, hogy egyesek szerint csak stratégiai játék volt a gazdával való viszonyuk.

Nincs szükségem egy románcra a műsorban ahhoz, hogy a karakterem érdekes legyen. Szerintem én tényleg egy nagyon sokrétű személyiség vagyok, nagyon sok mindent meg tudok magamból mutatni, amit az emberek nem gondolnak, hogy olyan vagyok. Az egyik a lazaság, a humor, hogy belevaló vagyok

– magyarázta Molnár, hozzátéve: nincs elszállva magától, megvannak a céljai, és mindig többet és többet szeretne elérni az életében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik