Szórakozás

Szabó Győző: Nincsenek luxusigényeim, annyiból élek, amennyiből kell

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Arról is beszélt, változtatott-e valamit Rezes Judittal való kapcsolatán a házasság.

A Blikknek adott interjút Szabó Győző. A színész mesélt egyebek közt Rezes Judittal való házasságáról is, úgy fogalmazva, a hivatalos frigy nem változtatott a kapcsolatukon.

Ez talán egy plusz érzés. Ez mindenképpen egy megnyugtató dolog, főleg talán a nőknek, így ugye, Juditnak is. Nekik talán fontosabb ez a fajta dimenzió. De ugyanúgy éljük a hétköznapokat, megbeszéljük ki viszi, vagy ki nem viszi a gyereket az oviba vagy a suliba. Ugyanazok az ügyek, egy kicsit más csomagolásban.

Szabó Győző megemlítette, ettől függetlenül van egy szabadság-érzete, amit mindig megél: „Szeretem a motorozást, minden élményt, ami kicsit a magányhoz, az egyedülléthez vagy a szabadsághoz kapcsolódik. De természetesen, mint ahogy egy színházi társulathoz is jó tartozni, ugyanúgy jó hazamenni, otthon lenni, a gyerekekkel lenni, velük ébredni. De mindig mondják rám, hogy örökre ez a kamionos leszek, aki elmegy, hazajön, aztán megy tovább”.

Némileg az anyagiakról is említést tett a színész:

Juditnak is megvan a maga munkája, nekem meg rengeteg dolgom van. Mindig azt mondom, hogy ha száz forintból kell megélnem akkor százból élek meg, ha ezerből akkor ezerből. Mindig pont annyiból élek, mindig pont annyi kell, amennyi kell. Nincsenek luxus igényeim, viszont miután egy nagyobb lakásban lakunk, meg a gyerekeknek kell az iskoláztatás, ezért kell a pénz, így állandó a hajtás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik