Szórakozás

Ezúttal egy ötéves kisfiút vittek a Hootersbe szülinapozni

Darby Allison / TikTok
Darby Allison / TikTok
Alig ült el a botrány az után, hogy egy amerikai anya a feltűnően rövid nadrágokba, és mélyen dekoltált felsőkbe öltöztetett pincérnőiről híres Hootersbe vitte születésnapján tizenkét éves fiát, máris hasonló eset borzolja a kedélyeket, csak a főszereplő sokkal fiatalabb.

Egy Darby Allison nevű nő a TikTokon osztott meg videót arról, ahogy egy Hooters pincérnői köszöntik fel születésnapja alkalmából az ötéves kisfiát. A videót szeptember vége óta több mint nyolcmilliószor nézték meg – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

A pincérnők két papírpohár és két fémtányér segítségével madarat játszattak a kisfiúval, miközben szülinapi köszöntőt skandáltak neki.

@darbyallison19 Shouldn’t have told them it was your birthday buddy 😂 #embarrased #hooters #fyp #happybirthday #MadeWithKeurigContest ♬ original sound - Darby Allison

A gyerek láthatóan jól érezte magát, nem történt semmi rendkívüli, sokan mégis felháborodtak a videón. Nem értik, miért kell egy gyereket épp a Hootersbe vinni, mert bár a sportbárlánc nem korhatáros, az üzleti modellje épp arra épül, hogy ennek nagyon a határán mozog.

Néhányan abban látták a történet megfejtését, hogy valószínűleg a kisfiú apukája választotta ki a szülinapi buli helyszínét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik