Szórakozás

Tizenegy éves lett a fiú, aki 2011. 11. 11-én, 11 óra 11 perckor született

Catherine Delahaye / Getty Images
Catherine Delahaye / Getty Images
Fontos mérföldkőhöz érkezett az angliai Bishop's Stortfordban élő Daniel Saunders. Tizenegy éves lett, ami számára azért különösen fontos, mert a születése pillanatában minden csupa tizenegyes volt.

Különleges időpontban jött világra a brit Daniel Saunders. A kisfiú ’11.11.11.-én, éppen 11:11-kor látta meg a napvilágot, és az életét azóta is meghatározza a tizenegyes szám – írja az Independent című brit lap.

A tizenegy mesterszám a számmisztikában, ami azt jelenti jó kilátásaim vannak a jövőt illetően. A tizenegyes a szerencseszámom, és mivel könnyű megjegyezni, soha senki sem felejti el a születésnapomat

– mondja Daniel és hozzáteszi, hogy az idei, tizenegyedik születésnapja természetesen sokkal különlegesebb, mint az eddigiek voltak, izgatottabb, mint eddig bármikor, már csak azért is, mert a különleges alkalomra tizenegy ajándékot fog kapni.

A kisfiú édesanyja, a 41 éves Charlotte azt mondja, számára még különlegesebb a kisfia születése, ugyanis az ő szerencseszáma is a tizenegyes, már kisiskolás kora óta. A nő azt mondja, bár november 17-re volt kiírva, egy héttel korábban észrevette, hogy a kisfia fura pózban van. Az orvosok hiába próbálták, nem tudták átmozgatni a babát, ezért az anyát kiírták másnap császármetszésre.

November 11-én reggel hatra mentek be a kórházba. A terv szerint Danielt sokkal korábban világra segítették volna, de beszorult az anyja bordái alá, ezért a műtét tovább tartott a tervezettnél, vagyis a különleges születési időpont több véletlen összejátszásának köszönhető.

Angliában november 11. egyébként is különleges dátum, ekkor ünneplik az első világháború lezárását, és pipacsokkal emlékeznek az elesettekre. Amikor Daniel megszületett, egy kis pipacsdíszt tettek a bölcsőjébe, amit ma is őriz.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik