Szórakozás

Hiába a síró kisfiú és a légiutas-kísérők kérlelése, nem volt hajlandó átadni a helyét egy nő a budapesti Buzz járaton

NurPhoto / Getty Images
NurPhoto / Getty Images
Keservesen sírt a Budapesttől Manchesterig tartó repülőúton egy hatéves kisfiú, mert a gépen nem ülhetett az anyukája és az ablak mellett.

Amikor felszálltak a Budapestről Manchesterbe tartó repülőgépre, a hatéves Ryan Bandli és az anyukája, Adi meglepve vették észre, hogy egy idegen nő ül az előre lefoglalt helyükön – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A háromfős brit család a Ryanair lengyel leányvállalata, a Buzz gépén utazott. Pluszdíjat fizettek a jegyek lefoglalásakor, hogy biztosan egymás mellett ülhessenek és mindenképp legyen egy ablak melletti ülésük Ryannek. Hiába mutatták azonban az ablak mellett ülő nőnek az érvényes foglalásukat, az közölte velük, hogy az ő jegye is arra az ülésre szól és nem hajlandó sehova átülni.

Adi a Mirrornak elmondta, a kisfia túlérzékeny és nehezen kezeli a stresszes helyzeteket ezért sírva fakadt. A légiutas-kísérők kedvesen segíteni próbáltak, kérték a nőt, hogy a gyerek kedvéért üljön át máshová, ám ő senki kedvéért nem volt hajlandó engedni. Ryant az nyugtatta meg, hogy a többi utas édességekkel kínálta. A kisfiú az anyjától távol, az apja mellett ült egy folyosó melletti ülésen.

A Buzz az eset kapcsán közölte: nem adták el kétszer ugyanazt a helyet, egy sajnálatos, de egyszeri számítógépes hiba miatt került két foglalás is ugyanarra az ülésre. Elnézést kértek, és visszatérítették a családnak a helyfoglalásért felszámított pluszdíjat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik