Szórakozás

Jennifer Anistonnál többször próbálkoztak mesterséges megtermékenyítéssel, de hiába

Jason LaVeris / FilmMagic
Jason LaVeris / FilmMagic

Az amerikai Allure magazin decemberi címlapjára került Jennifer Aniston: a most 53 éves színésznő a lapnak elárulta, évekig mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoztak nála különböző orvosi kezelések során, hogy teherbe tudjon esni – mindhiába.

A gyermekvállalásról úgy beszélt:

Próbáltam teherbe esni, kihívásokkal teli út volt számomra. Az a sok-sok spekuláció évről évre… nehéz volt. Mesterséges megtermékenyítésen mentem keresztül, ittam a kínai teákat, mindent próbáltam. Bármit megadtam volna, ha valaki azt mondja: fagyaszd le a petesejtjeidet. De ez a hajó már elment. Nem bánok semmit.

Petesejtfagyasztás?

A petesejtfagyasztás egy a lombikhoz hasonló módszer: hormoninjekciókkal stimulálják a petefészket, majd az érett petesejteket eltávolítják. Azonnal lefagyasztják azokat, különleges körülmények között tárolják innentől kezdve. A megfelelő pillanatban felolvasztják, megtermékenyítik, aztán beültetik. Kifejezetten sikeres eljárásnak minősül.

Arról, hogy miért most beszélt először minderről, Aniston azt felelte:

Annyi évem ment rá arra, hogy a mesterséges megtermékenyítés ügyét elfedjem. Óvtam az információkat, de a világ olyan történeteket hoz létre, amik nem igazak, így én akár igazat is mondhatok. Nincs rejtegetni valóm.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Allure Magazine (@allure) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik