Szórakozás

A 64 éves Alec Baldwin 38 éves felesége korábban elítélte a párokat, akik közt nagy volt a korkülönbség

Bruce Glikas / WireImage
Bruce Glikas / WireImage
Változott a véleménye.

Saját podcastműsorában – merthogy neki is van – beszélt arról Hilaria Baldwin, Alec Baldwin felesége, hogy korábban csúnyán nézett azokra, de legalábbis igencsak elítélte a párokat, akik tagjai között nagy volt a korkülönbség.

Mielőtt Aleckel összejöttünk, elítéltem azokat a nőket és férfiakat, akik közt nagy volt a korkülönbség. Úgy gondoltam, egy idős férfi fiatal csajszira vágyik, akinek nincsenek önálló gondolatai.

Baldwin továbbá azt feltételezte, azok a nők, akik idősebb férfiak mellett találnak boldogságot, valójában „aranyásók” – idézi szavait a PageSix.

Azt hittem, nem törődnek a férjeikkel, csak azt hajtogatják magukban, »Remélem, meghalsz, aztán viszem az összes pénzedet!«.

A színésszel egyébként 2012 óta él házasságban Hilaria Baldwin, köztük 26 év a korbéli különbség.

Most, hogy én is ilyen kapcsolatban élek, az emberek rendszeresen vágnak hozzám hasonló ítéleteket, én pedig rácsodálkoztam: nekem is ez járt a fejemben?! Miért voltam ilyen ítélkező azokkal, akik szerelmet találtak? Lehet, az ő szerelmük másképp néz ki, mint a tied vagy amit én konvencionálisnak hittem, de ettől még nem lehet elítélni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik