Szórakozás

Nyuszijelmezes gyerekzenész lett Skrapits Erik, a No Thanx korábbi énekese

Rocksztárnak érzi magát a bunda alatt.

A kétezres évek második felében nagy népszerűségnek örvendett a No Thanx pop-rockegyüttes hazánkban, ennek volt az énekese Skrapits Erik. A zenekarból való kiszállása után 2016-ban tűnt fel újra, az X-Faktor akkori szériájában próbált szerencsét, de az egykori tinisztárt produkciója közben leállították a mentorok. Legutóbb tavaly írtunk róla, ekkor árulta el, hogy Ausztriában dolgozik postásként.

Skrapits most a Reggeliben mesélt az immár másfél éve futó projektjéről: szólókarrierje mellett gyerekeknek zenél nyúlbundában. Az ötletet a saját gyerekei adták neki, akik a videóklipekben is szerepelnek.

Az a durva, hogy annak idején, 2007-ben, kicsiben, de tudtam, hogy milyen rocksztárnak lenni. Most ugyanez a gyerekeknél. Elképesztő az, hogy a gyerekek meglátnak, és lázasan jönnek, hogy »Nyuszi, de rég láttalak«. Tényleg az van, hogy nyuszirocksztárnak érzem magamat a bunda alatt

– fogalmazott a zenész.

Nagyon büszke a produkcióra, amivel születésnapokon és egyéb rendezvényeken lépnek fel. Amellett, hogy a gyerekek jól szórakoznak, szerinte edukatív jellege is van a buliknak. Annyira népszerűek, hogy a terveik szerint hamarosan idegen nyelveken is énekelnek majd.

Emlékeztetőül mutatunk egy No Thanx videóklipet, majd utána egy nemrégiben készült Brandnyúl számhoz készült kisfilmet:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik