Szórakozás

Egy gyerek sem jött el a 27 meghívottból a hároméves kislány születésnapi bulijára Utahban

Avery végül egyedül majszolta a pizzát, édesanyja szerint nem sokat értett a történtekből.

Breanna Strong hatalmas ünnepséget rendezett lánya, Avery harmadik születésnapjára – írja a Daily Mail.

A Utahban, Salt Lake City-ben élő anyuka 27 gyereket hívott meg a bulira, pizzákat és egy nagy fagyitortát is rendelt, abban bízott, hogy legalább néhány gyerek eljön. Legnagyobb fájdalmára senki sem jelent meg.

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon - Kina

Strong elmondta, hogy a Facebookon keresztül küldött ki virtuális meghívókat a bulira, hét szülő igennel válaszolt a meghívásra, de többen az utolsó pillanatban lemondták a részvételt, mások nem is indokolták meg, miért nem jönnek.

Az anyuka elmondta, sokkal csalódottabb volt, mint a kislánya, aki szerinte még túl fiatal ahhoz, hogy teljesen megértse, mi történt.

Strong a történetét megosztotta a TikTok-on is, a fenti videó pedig szélsebesen terjedni kezdett.

Ebben látható, ahogy a hároméves kislány egyedül ül és eszeget egy pizzaszeletet az üres teremben, miközben anyukája kidobja a megrendelt ételt. A felvételt néhány nap alatt több mint 5,5 milliószor játszották le, később a világ minden tájáról írtak az anyukának, hogy együttérzésükről biztosítsák.

Csináljuk meg újra! El fogok utazni, van egy csomó gyerekem, akik szeretnek barátkozni

– írta egyikük.

Voltak olyanok is, akik azt írták, hogy pontosan az ilyen veszélyek miatt nem rendeznek többé bulit a gyerekeiknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik