Szórakozás

Drogos, buta, dúvad – ezek a megbélyegzések fájnak leginkább a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosainak

Spirituális öntisztulási szertartáson mosták le magukról a legfájóbb negatív jelzőket.

A Celeb vagyok, ments ki innen! játékosai a szombati részben megbeszélték, hogy mik azok a címkék, amiket állandóan rájuk aggatnak. Schumacher Vanda általában azt kapja meg, hogy buta.

Lány vagyok, szőke vagyok, vannak ilyen nagy kijelentéseim, meg diplomám sincsen úgy semmiből konkrétan

– mondta, hozzátéve, hogy tudja, hogy ez nem igaz, és nem kéne ezzel foglalkoznia, de folyamatosan, visszatérően bántják ezzel.

Frohner Fecó arról beszélt, hogy sokan a szülei válásából fakadó érzékenységét gyengeségnek veszik. Úgy érzi, mostanában kezdi levetkőzni mindezt, azonban fodrászként előnyére válik, hogy könnyebben megérti a nőket.

Bármilyen sikeres dalt írok, bármilyen nagy koncertem van, biztos, hogy van alatta olyan komment, hogy »biztos be volt megint állva«, »biztos beállva írta a dalt«. Ezt gondolom a fő sértésnek, amit szeretnék mindenképpen magamról lemosni, a másik meg az, hogy nagyképű. Ezt azok mondják, akik nem ismernek. Minden alkalommal megkapom, amikor valaki új emberrel beszélek, hogy »nagyon kellemesen csalódtam, nem gondoltam«

– vallotta meg társainak Curtis, aki egy kérdésre elmondta, hogy természetesen ezek közül a kábítószeres megbélyegzés fáj neki jobban.

Varga Ádám az agresszióján dolgozik sokat, színészként döbbent rá, hogy nem viselkedhet így. Lengyel Ferencből néha még ma is előjön a dúvad. Gyerekként azzal kompenzált, védekezett a világ ellen, hogy tüskéket növesztett, mostanra valamennyire megbékélt ezzel a helyzettel.

A celebek a beszélgetés után végeztek egy spirituális öntisztulási szertartást, és lemosták magukról a legfájóbb negatív jelzőket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik