Szórakozás

Pornósztár miatt pereskedne a Dior luxusmárka

Gigi Dior pornósztár kérelmet nyújtott be művészneve levédése iránt, amit szeptember 20-án el is fogadtak. Szinte meg sem száradt a festék a papíron, amikor a Christian Dior Couture francia divatmárka jogi lépéseket tett azért, hogy a felnőttfilmes ne tarthassa meg a nevét.

A luxusmárka szerint a névazonosság rombolóan hat az üzletükre, és a pornószínésznő tevékenysége (mint például felnőtt témájú weboldal üzemeltetése), vagy akár a pornósztár személyes megjelenése, szemben áll az általuk képviselt szolgáltatásokkal, értékekkel. A védjegy megtámadását alátámasztó indokaik közé tartozik az elsőbbségi joguk a névhez, és a két „márkanév” összemosódását is szeretnék elkerülni.

A negyven éves, milf-ként kategorizált Gigi Dior két éve használja ezt a nevet social média felületein, OnlyFans oldalán, saját weboldalán és a webkamerás videóiban is.

Ez nevetséges. A nevemnek semmi köze sincsen a divatházhoz, és a legviccesebb az egészben, hogy én a tevékenységem közben többnyire egyáltalán nem is viselek ruhát.

– mondta Gigi a történtek kapcsán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gigi Dior (@gigidiorsfw) által megosztott bejegyzés

Amennyiben Gigi november 17-ig nem reagál írásban a Dior divatház fellebbezésére, visszavonják a védjegybejegyzést. A pornószínésznőt megrázta a hír, ugyanis ha elveszítené a nevét, az egész vállalkozását és brandjét újra kellene építenie.

A Page Six szerint a pornós a Twitteren kérte a követőit, hogy osszák meg felháborodását a Christian Dior követelésével szemben; Gigi Twitter-oldalát azonban időközben felfüggesztették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik