Szórakozás

Észre sem vette, hogy centikkel a feje felett repült át egy terepjáró

Az ohiói pap őrangyala a helyén volt.

John Bok – ahogy ő mondja – „félig-meddig nyugdíjas” katolikus pap egy ohiói templomban. Korábban fizikatanárként is dolgozott, ám szerinte is a fizika törvényeit meghazudtoló, ami történt vele még október elején.

Az atya október 2-án a Milfordban található Szt. András katolikus templomba igyekezett a vasárnap reggeli 9-es misére, amikor nem csak az őrangyala szállt el felette…

A catholicnewsagency hírportál cikke szerint a másik járművet vezető fiatal férfi rosszul lett, elájult a volán mögött.

Egyetlen karcolás nélkül úszta meg az esetet az atya és az autója is, sőt: Bok akkor észre sem vette, hogy mi történt. A nyolcvanhét éves pap azt mondja, egyik szemével rosszul lát, és hallókészüléket is visel, így

csak annyit észlelt, hogy valami, talán egy madár, elszállt az autó felett.

Bok atya onnan értesült a történtekről, hogy egy rendőr ismerőse odament hozzá a mise után egy étteremben, és elmondta neki, hogy egy másik autó kis híján beleszállt a kocsijába. A rendőr azt is elmondta, hogy a másik jármű vezetőjét kórházba kellett szállítani (de már jól van); valamint megmutatta az atyának azt a (fentebb látható) felvételt is, amit a szemben lévő ravatalozó kamerája rögzített az esetről.

A katolikus egyház liturgikus naptárja szerint egyébként október 2-a az Őrangyalok Ünnepe, Bok őrangyala úgy tűnik, a helyén volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik