Szórakozás

Oláh Gergő: Ha nem lett volna az Istenbe vetett hitem, akkor lehet, hogy már börtönben lennék

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
Úgy véli, a mögötte álló nehéz éveket nem is bírta volna ki isteni gondviselés nélkül.

Oláh Gergő a minap Az én STorym című műsor vendége volt, ahol többek mellett arról is beszélt, hogy a családjával együtt nagyon erős a hitük. Úgy véli, a mögötte álló nehéz éveket másként nem is tudta volna átvészelni.

Ezeket a nehéz éveket nem is bírtam volna ki máshogy, mint az isteni gondviseléssel, támasszal és segítséggel. (…) A hitem, az Istenbe vetett hitem, ha nem lett volna, akkor lehet, hogy már börtönben lennék, vagy ki tudja hol lennék. Nem tudom. Én mindent annak tulajdonítok, hogy Isten segített és ő vezetetett minket

– magyarázta.

Az énekes azt is elárulta a műsorban, hogy az X-Faktor idején a produkcióit megelőzően rendszeresen imádkozott a ledfal mögött az élő adások alatt.

Mindig csak annyit mondtam Istennek, hogy »legyen meg a te akaratod. Ne az enyém, ne az embereké, ha azt akarod, hogy tovább jussak, legyen úgy. Ha nem ez a te terved velem, akkor ne.« Ezt elmondtam, a szívem majd kiugrott a helyéről, mert tudtam, hogy a ledfal mögött csak én vagyok, de amikor kinyílik, már 2 millió ember fog látni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik