Szórakozás

Molnár Anikó: Inkább árulnám a testemet, mint hogy egy hazug, szemét, számító kapcsolatban éljek

47 évesen is vár az igazira.

Molnár Anikó egyre kevésbé hiszi, hogy valaha még lehet szerelmes. Úgy véli, kizárólag az érdekek mozgatják a világot.

Manapság már a férfiak is megnézik, mennyire tehetős egy nő. Ami nem feltétlenül baj, de a nemek közötti tisztelet egyszerűen elveszett. Érzelmi trógerség van. Amikor egy friss kapcsolatban valaki azonnal azt kiabálja, hogy így szeretlek, úgy szeretlek, ott van a legnagyobb baj. Ezek csak hirtelen fellángolások, és a tüzet életben tartani baromi nagy meló! Hiszek a szerelemben, de ma már inkább mégis a csodában

mondta el a Story magazinnak. Szerinte manapság a férfiak könnyen dobálóznak a szavakkal, eljátsszák, hogy halálosan szerelmesek, és simán átverik azokat, akik szeretetre éhesek. „Ha az érdekük úgy kívánja, szó nélkül továbbállnak ezek az energiavámpírok” – tette hozzá.

Molnár Anikó nem görcsösen vagy erőszakosan szeretne partnert találni.

Ha valami működik, az az első másodperctől kezdve megy, kompromisszumok nélkül. Csak azért nem kell senki, hogy legyen mellettem valaki. Ebből elegem van! Akkor inkább végigküzdöm magam az életen egyedül. Így is a terhek, tapasztalatom szerint, jórészt az én vállamon vannak. Úgy állok helyt nőként, hogy nem árulom a testemet. Igaz, azt sem ítélem el! Ha arról lenne szó, hogy nem tudok enni adni a kutyáimnak, és fenntartani az otthonom, inkább belemennék ebbe, mint egy hazug, szemét, számító kapcsolatba

– fogalmazott, hozzátéve: az is fontos, hogy ha mégis igaz szerelemmel indul egy kapcsolat, a férfi ne lustuljon el később sem.

Sokan azt hiszik, magas a mérce nálam. Valóban magas: emberileg. Ezt képtelenek megugrani annyian! Továbbra sem a külsőségek a legfontosabbak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik